beatbattenbanner 2018

Twitter Mystery Roads

Website mogelijk gemaakt door

 

logo 2

HuisstijenZo kleur

Inloggen voor teams

Ons goede doel

Waarom Rally4Daphne?

Van 13 januari tm 21 januari 2018 rijden we voor Daphne en alle andere patiëntjes met de ziekte van Batten de Mystery Roads Rally voor Stichting Beat Batten om geld in te zamelen. 

Help mee het Batten mysterie op te lossen. Want kinderen moeten kunnen leven, spelen, groeien, dromen en genieten. De ziekte van Batten maakt dat allemaal kapot. Help Batten de wereld uit!! 
 
Wij, Peter en Ieke, besloten om onder de vlag van Olievoordeel.nl mee te rijden met de Mystery Roads Rally, het bedrijf van Peter. Na de kennismaking en verhalen van de teams voor Roel, Berry en Mike tijdens het testweekend, besloten we dat we ook Stichting Beat Batten wilden steunen door sponsorgelden op te halen en voor Daphne te gaan rijden. We hebben beiden gezonde kinderen en als je dat vergelijkt met kinderen zoals Daphne merken we ook hoe belangrijk het is om vandaag te leven en te genieten van de mensen om je heen en je familie in het bijzonder.
 
Daar hebben we jullie hulp bij nodig, geef een bijdrage aan ons rally4daphne.nl team om Daphne, haar familie en andere batten patiëntjes te kunnen ondersteunen.
 
Elke euro is er één.  Alvast dank voor jullie bijdrage! En hou ons in de gaten in januari. 
 
Belangrijk om te weten:
Alle donatie en sponsorbedragen komen volledig (100%) ten goede aan het werk van Stichting Beat Batten! De deelnemende teams betalen zelf voor de deelname aan de rally, hiervoor worden GEEN donatie of sponsorgelden voor ingezet.

Doneren kan op : www.rally4daphne.nl  

OVER DAPHNE

 Daphne2
Ik ben Daphne, ik ben 9 jaar, en ik ben bijna blind. Mijn vooruitzichten zijn alles behalve rooskleurig..
Mijn Papa en Mama hebben mijn allerliefste wens vervuld omdat ik nooit in het "echt" zal kunnen trouwen, lees hier meer: 
http://www.love2bemama.com/2017/05/05/beat-batten-9-jarige-daphne-trouwt-yusuf/
Ik vind het super fijn dat jullie mij en al mijn batten vriendjes en vriendinnetjes willen helpen!