beatbattenbanner 2018

Twitter Mystery Roads

Website mogelijk gemaakt door

 

logo 2

HuisstijenZo kleur

Inloggen voor teams

Team 06 - Lekker belangrijk

Beste Bezoeker,

Dit jaar rijdt Team Lekker Belangrijk mee voor diverse goede doelen. Zoal de naam al aangeeft zijn veel dingen in het leven belangrijk. Vaak maken we ons druk over zaken die, als je ze in perspectief zet, helemaal niet belangrijk zijn.

Dat is natuurlijk het geval bij onze gezondheid, want wees nou eerlijk, dat is tocht het belangrijkste. Helaas heeft niet iedereen het geluk om gezond te zijn of dat te blijven en kampt hij/zij met een ziekte/aandoening. Op het moment dat je gezondheid te wensen over laat worden alle andere zaken "Lekker Belangrijk", waar maakt men zich toch allemaal druk over. Om iedereen die te kampen heeft met een ziekte/aandoening een hart onder de riem te kunnen steken, probeert dit Team geld bij elkaar te krijgen voor diverse goede doelen.

Dat kan zijn voor onderzoek of een uitje, het maakt niet uit, iedereen kan wel wat extra hulp gebruiken. Medicijnen of gewoon wat aandacht, als het maar helpt en hun wereld een stukje leefbaarder maakt.

Help ons en steun één van de goede doelen waar wij voor rijden en aandacht vragen !

  • Beat Batten
  • Stichting ALS Nederland
  • Nationaal Ouderen Fonds
  • KWF Kanker Bestrijding
  • Ronald McDonald Huis
  • Stiching KiKa

Omdat Beat Batten dit jaar vanuit de organisatie het gekozen goede doel is hebben wij als team ook daar aandacht voor dit jaar. Sterker nog, we hebben Liam in onze armen gesloten en rijden deze rally ook namens Liam. Je kunt kennis maken met Liam via deze Link : https://beatbatten.com/2017/10/20/meet-the-team/

Doneer voor de goede doelen via één van de doneer knoppen op deze sites.

Dank u wel voor uw steun namens Erwin & Edwin.