beatbattenbanner 2018

Twitter Mystery Roads

Website mogelijk gemaakt door

 

logo 2

HuisstijenZo kleur

Inloggen voor teams

Team 11 Blog

 

een tussentijds verslag van dag 1:

 

vanmorgen nog even de broodjes gesmeerd en eitjes gebakken , toilettassen en jassen in de auto.

Uitgezwaaid door thuisfront en vertrokken met een kilometerstand 5069. We zijn benieuwd wat de eindstand zal zijn en wanneer het magische getal 10.000 km erop gezet wordt.

 

We zijn begonnen met een etappe bolletje -pijltje, en Pim en ik zijn het er over eens dat wij die anders hebben gereden dan de anderen. Uiteraard moet dan ook de apparatuur niet op eigen initiatief uitgaan en in een blokkeermodus gaan. De afspraak is nu dan ook: eigen initiatief wordt niet gewaardeerd.

 

Vanaf het eindpunt eerste etappe kregen we ook een fotopuzzel met afbeeldingen van diverse auto onderdelen. Nu kon ook eindelijk onze “eigen backoffice” aan de slag. Geweldig hoe er enthousiast werd meegezocht naar de antwoorden! 

 

Tevens werd team 11 tijdelijk uitgebreid met Abel, 1 van de fotografen. Het is wennen om met 3 personen in de auto te zitten . Abel is voor het eerst mee met Mysteryroads en had veel belangstelling voor hoe alles gaat. 

Abel gaat met alle teams een keer een aantal etappes mee in de auto. 

 

Bij Bitche in Frankrijk is Abel met team 9 verder gereden.

Via de Ardennen en een stukje door de Vogezen zijn we Inmiddels al een flink eind richting het zuiden gezakt en rijden we op dit moment van schrijven in Frankrijk en lijkt het erop dat we richting Zwitserland gaan. Maar de nadruk ligt op “lijkt”.

 

Zo’n eerste dag is ook vooral een dag om weer in het “ spel”te komen, wennen ook met name aan de auto, hoe reageert ie in bochten, afremmen, maar ook hoe gaan we de verschillende navi instellen en hoe zit het qua eindtijden en hoe gaan wij op basis van deze verschillende eindtijden onze eigen ideale eindtijd bepalen. We hebben hier ALLE TIJD voor, dat scheelt ?

Dan is het vrijdag , de laatste voorbereidingen ...We krijgen bericht van RTV OOST, ze zouden komen filmen en interviews met Derk Koehorst (Derk heeft Epidermolysis Bullosa) en met Linda, moeder van Derk en bestuurslid bij Stichting Vlinderkind.

De uitzending was vanavond om 17.00 uur en is nogmaals te bekijken ; Kilometers voor Vlinderkind

Uiteraard hebben we ook de foto’s nog! Kijk voor foto’s en meer op onze Facebookpagina : Facebook Team Vlinderkind

De voorbereidingen bestonden verder uit het installeren van de diverse navigatiemiddelen en een plekje zoeken voor telefoons , tablets. Pim heeft ook de sneeuwkettingen om de voorwielen gegooid , en hij kan dat best ?

 

We zullen ons best doen om jullie op de hoogte te houden, via deze blog en facebook en twitter. 

 

 

 

De een na laatste dag.

Al vroeg op pad om de auto op te halen in Duitsland. Aangenaam verrast : Ford Galaxy automaat. Niet de kleinste met een paar flinke sloffen eronder waar nog passende kettingen voor gezocht moesten worden... of beter gezegd ... gevonden...

Het zag er naar uit dat het via internet moest, echter onderweg hoorde Linda elke keer wat schuiven achter in de auto. Bleek dat, in tegenstelling tot wat haar verteld was, er wel degelijk sneeuwkettingen in lagen! 

?

Verder stond er nog wel het een ander op het programma, bestickering van de auto. Dit werd verzorgd door Blue S!gns in Zwaag. Daarna ging de reis verder richting Den Helder waar Pim inmiddels zijn koffer en navi en devICE’s klaar had staan en voor Linda een goede pastamaaltijd had bereidt.

Team 11 is compleet en onderweg naar Twente ! De eerste kilometers als Team zitten er inmiddels op.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de lay-out van de bestickering voor 3 Vlinderkind auto’s .

We zijn trots te kunnen melden dat Blue S!gns  onze sign-partner zal zijn. Woensdag en donderdag zullen de auto’s worden voorzien van bestickering. Om zo veel als mogelijk de aandacht op Vlinderkind te vestigen gaan we 2 auto’s bestickeren met alleen Vlinderkind en 1 auto met Vlinderkind en de sponsors.

Zo gauw eerste foto‘s er zijn zullen we deze plaatsen. 

We bedanken Blue S!gns voor hun betrokkenheid met Vlinderkind

 

320733F0 4841 40A8 80EF 69A04617AC97

Twente FM en Vlinderkind

Net als afgelopen jaren gaat Twente FM ons als teams weer volgen.
Vanmorgen was de "aftrap" en werd Linda in alle vroegte al gebeld en waren we live te horen op Het Radiostation van Noordoost Twente.

Wim van Laar heeft ook de luisteraars opgeroepen om ons te volgen en vooral ook om mee te doen met de Kilometerprijsvraag.

Vanaf volgende week maandag zal Wim van Laar elke ochtend bellen met Team 11, uiteraard is het altijd maar afwachten of we bereikbaar zijn.
Ervaring leert dat we wel eens in gebieden rijden (zoals Rusland!) waar geen of slecht telefonisch bereik is.

We zijn er trots op dat Twente FM ons op deze manier weer ruimte geeft in de media.

Twente FM

Twente FM